INSTÄLLT Inköpsresa till Vivi och Tommy Ahnby, Munkedal

När

14-aug-2021    
00:00
PGA sjukdom hos bussbolaget samt att det inte är så många anmälda ställer vi in resan.
Vi har fortfarande en bokad tid på plantskolan så är du väldigt angelägen och redan har gjort en förbeställning så kan du åka dit i egen regi.
Vi hoppas på att vi kan genomföra resan nästa år istället.
Lördagen den 14 augusti kl 07.00 åker vi med buss från Långgällagatan 44 i Kumla till Vivi och Tommy Ahnby på Gullmarsfjordens plantskola.
De vill gärna att man föreställer växter, sortimentlista finns på Bohuslän Dalslandskretsens hemsida stabod.se under Länkar. Där finns även kontaktuppgifter för beställningen.
Vi besöker även Runa och Lennart Olssons trädgård utanför Uddevalla. De har en stor tomt med mycket spännande innehåll, om vi, mot förmodan, får tid över kanske vi besöker någon mer plantskola.
Lunch äter vi på Simons värdshus, där vi får välja på fisk eller pannbiff med stekt eller kokt potatis. Anmäl vid anmälan vilket du vill ha samt om du behöver specialkost.
Tag gärna med egen kompletterande matsäck då det blir en lång dag med enbart lunch på programmet.
Beräknad hemkomst kl 21.00.
Anmälan
Vi begränsar antalet resenärer till 25 personer så att vi kan hålla avstånd i bussen så gott det går. Vi ser också att man ska var vaccinerad med två sprutor mot Covid 19. Närkekretsens medlemmar har förtur till platserna.
Pris 460 kr inklusive lunch.
Anmälan ev. frågor och betalning senast den 31 juli , till Irén Carlsson på tfn 073-5706267 eller på mail till carlsson.iren@gmail.com.
Betalning till bg 859-0317 eller på Swish 123943116